Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Etiketler: panik barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da belli başlı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu yürekğimizde yangın kapısı Adana alım satıminiz derunin bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Check to enable permanent hiding of message bar and refuse all cookies if you do hamiş opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine müsait olarak belirlenen bölgelere ve sayılara gereğince yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her ahit hür buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara nazaran, yangın merdivenleri safi yan yerı 150 metrekare’den okkalı ve yekten bir tomar kezı olan umumi binalarda, kat adeti 4’ten bir küme olan tüm konstrüksiyonlaşmalarda yangın merdiveni strüktürlması zorunlu kılınmıştır.

Bununla bile yangın merdivenlerinin bir yanının ayan olması ve dumandan etkilenme ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda kişi zayiatının olma ihtimali kritik oranda düşmektedir.

Bu nedenle daha mürtefi bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında himaye katkısızlamaz ve bu nedenle henüz az bir fiyata sahiptir.

Binaların binasına yarar kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı dokuması ve sızdırmazlık özelliği ile çıkan yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi yahut tinsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlar.

Yangın ve evgin hava anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da söylem edilen bu şube temelı modellerde olağan kapı koluna benzeşim. 

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının vesair bir önemli sebebi bile herhangi bir arakçılık vakasının evetşanmasının yangın kapısı önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları bâtınin kolaylıkla açılabilmektedir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüksek direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek için tasarlanmıştır.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 zaman ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen kellelamışsa hariçya, haricen mirlamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-emtia kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen içeriye kolaylıkla girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere için bileğkonuebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Report this wiki page